Speeltuin 't Speulparadies Beerta Oldambt Groningen
Speeltuin Beerta op Google+ Speeltuin Beerta op Facebook Nederlands - Dutch German - Deutsch
Menu

Menu

Speeltuinbende test 't Speulparadies Beerta

Speeltuinbende test 't Speulparadies Beerta

In Beerta houden ze van samen spelen. Afgelopen zondag heeft de Speeltuinbende Speeltuin Speulparadies in Beerta grondig getest. Dat was een feest! Speeltuin Beerta vindt samenspelen belangrijk en zorgt er al jaren voor dat alle kinderen, met én zonder handicap, er lekker kunnen spelen.

En of dat ook echt zo is, kun je zien aan de testkaart en aan al die blije koppies op de foto’s. Tussen de vrolijke bendeleden staan ook twee vrolijke wethouders van de gemeente Oldambt, mevr. Van den Aker en mevr. Broekhuizen. Super dat ze er bij waren en hebben meegespeeld.
Iedereen voelt zich welkom bij ’t Speulparadies, iedereen kan spelen en, heel belangrijk, iedereen kan naar de WC!
Waren er dan geen rode bordjes? Natuurlijk wel. Er zijn altijd rode bordjes want ieder kind is anders en iedere speelplek kan altijd leuker!

De speeltuin krijgt een uitgebreid rapport van de test. Hier alvast een paar tips van de Speeltuinbende: maak het toilet wat vrolijker, zorg dat ook kinderen die niet kunnen fietsen mee kunnen op de skelters, vervang het zand onder de vogelnestschommel door een rubber ondergrond, leg een berijdbaar paadje aan naar de Alpaca’s. Voorop staat dat wij alsnog volop hebben kunnen spelen afgelopen zondag!!

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de pagina Nieuws


't Speulparadies wordt mede mogelijk gemaakt door: