Speeltuin 't Speulparadies Beerta Oldambt Groningen
Speeltuin Beerta op Google+ Speeltuin Beerta op Facebook Nederlands - Dutch German - Deutsch
Menu

Menu

Haven en Camperplaatsen

Haven en Camperplaatsen

De Speeltuin in Beerta beschikt over een prachtige haven en mooie ruime camperplaatsen die voorzien zijn van een nette sanitair gebouw. Speeltuin in Beerta is dus ook per boot te bereiken!...Lees meer »»

't Speulparadies, de leukste speeltuin van Oost-Groningen!

Jonge Alpaca in Speeltuin Beerta

Wilt u een leuke en goedkope dag beleven met de kinderen dan is ’t Speulparadies uitstekend geschikt! Terwijl u geniet van een kop koffie/thee met appelgebak op ons gezellig terras, spelen uw kinderen op een geheel omheind speelterrein met o.a. kabelbaan, luchtkussen en avonturenpad. Daarbij hebben wij als enige dierenweide in het noorden naast geitjes, konijnen, kippen, etc. ook Alpaca’s. De speeltuin is het hele jaar geopend bij goed weer, maandag t/m vrijdag 9:30 tot 17:00 uur zaterdag en zondag 13:00 tot 17:00 uur. In onze kantine is een groot assortiment aan snoep, chips, ijs, frisdrank.

Speeltoestel kinderen met een beperking

Speeltoestel kinderen met een beperking

Sinds mei 2014 heeft 't Speulparadies een nieuw speeltoestel geschikt voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Een speelvoorziening met veel uitdagende (en eenvoudige) spelaanleidingen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We willen dat ook deze groep kinderen kan spelen in een veilige en beschermde omgeving. Bovendien krijgen kinderen met en zonder beperking nu de kans om samen te kunnen spelen. We verwachten dat we jaarlijks rond de 800 kinderen met een beperking mogen verwelkomen.

Gastenboek

Geplaatst door Ida uit Winschoten
een prachtige speeltuin! Ik als oud Beerster maakt veel herinneringen los! Ben al een paar keer geweest met m'n kleinkinderen ! Super leuk!! We komen vaker!!... Lees meer »»

heerlijke middag

Geplaatst door Saskia de Jong uit Beerta
Ondanks dat het weer niet echt stralend was hebben wij een heerlijke middag in de speeltuin gehad. Een prachtige speeltuin waar voor groot en klein wat te vinden is. Mijn dochters van 3 en 16 jaar hebben zich geweldig vermaakt.... Lees meer »»

Meer berichten over 't Speulparadies lezen? Ga naar: Gastenboek

Zelf een bericht schrijven? Ga naar deze pagina

't Speulparadies wordt mede mogelijk gemaakt door: