Speeltuin 't Speulparadies Beerta Oldambt Groningen
Speeltuin Beerta op Google+ Speeltuin Beerta op Facebook Nederlands - Dutch German - Deutsch
Menu

Menu

Zandsculpturenroute Blauwestad

Zandsculpturenroute Blauwestad

Xpeditie Blauwestad is vorige week succesvol afgerond, en daarmee is het Zandsculpturen Festival Blauwestad wederom geopend. Dit jaar zijn er acht sculpturen tot wel 7 meter hoog te bewonderen op het Redersplein in het thema “Space & Science Fiction”.

Dit jaar zijn er daarnaast diverse zandsculpturen in de regio te vinden, dankzij de realisatie van de eerste editie van de “Zandsculpturenroute Blauwestad”, waarbij de zandsculpturen in de omgeving verspreid worden! We vinden het “Zandtastisch” dat ook u aan deze pilot deelneemt!

De afgelopen weken is er hard gewerkt door de kunstenaars, om de sculpturen op alle locaties op te bouwen en vorm te geven. Momenteel worden er op de laatste locaties zandsculpturen geplaatst en is de Zandsculpturenroute bijna compleet.

Deze en volgende week zullen alle sculpturen worden voorzien van informatiebordjes, en tegelijkertijd zullen we jullie ook allemaal voorzien van een stapel geprinte routekaarten. Daarnaast is de routekaart natuurlijk ook gratis te downloaden via www.zandsculpturenblauwestad.nl. De website is in concept klaar, maar er worden de komende dagen nog enkele kleine wijzigingen doorgevoerd.

Uiteraard zijn er ook zandsculpturen te bewonderen in onze speeltuin.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de pagina Nieuws


't Speulparadies wordt mede mogelijk gemaakt door: