Kinderspielplatz 't Speulparadies Beerta Oldambt Groningen
Speeltuin Beerta op Google+ Speeltuin Beerta op Facebook Nederlands - Dutch German - Deutsch
Menu

Menu

't Speulparadies Gästebuch

Heeft u de speeltuin en kinderboerderij wel eens bezocht? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaringen deelt met anderen. U kunt een bericht plaatsen via deze link

Verjaardagsfeestje

Geplaatst door Andrea uit Finsterwolde
Vandaag hebben we weer een verjaardagsfeestje mogen vieren in de speeltuin Beerta. De kinderen hebben zich weer vermaakt. Daarna zijn we bij de MacDon... Lees meer »»

Is een leuk gezellig kindenspeelplaats

Geplaatst door Plantinga uit Weener
We zijn in t speulparadies beerta geweest, is voor ons niet te ver weg, en wijnig in de buurt te vinden,toen vonden we via internet dit park, in een w... Lees meer »»

Super speeltuin

Geplaatst door Nathalie uit Winschoten
Super mooie speeltuin, kom regelmatig langs met mijn dochter. Mooi groot terras en uitgebreid assortiment in het winkeltjes. Top dat er ook gedacht is... Lees meer »»

Entreegeld

Geplaatst door Kees uit Stedum
Ondanks de zeer lage entreeprijs van € 1,00 per kind gaan sommige (groot)ouders binnen zonder te betalen. Belachelijk gewoon. Misschie toch iemand b... Lees meer »»

Geplaatst door Ida uit Winschoten
een prachtige speeltuin! Ik als oud Beerster maakt veel herinneringen los! Ben al een paar keer geweest met m'n kleinkinderen ! Super leuk!! We komen ... Lees meer »»

heerlijke middag

Geplaatst door Saskia de Jong uit Beerta
Ondanks dat het weer niet echt stralend was hebben wij een heerlijke middag in de speeltuin gehad. Een prachtige speeltuin waar voor groot en klein wa... Lees meer »»

Hele leuke mini pretpark + kinderboerderij

Geplaatst door E.D. Ham uit Wildervank
Samen met mijn vrouw en 2 kids(2 en 5) voor het eerst naar 't Speulparadies geweest. Hele leuke mini-pretpark. Zeer veel te doen voor de hele familie.... Lees meer »»

Een mini pretpark!

Geplaatst door Dennis Caudron uit Stadskanaal
Wat een leuke gezellige speeltuin. We rijden er graag even een stukje voor, want het is er gezellig en heel erg betaalbaar! En nu ook nog een mooie we... Lees meer »»

De kinderen willen niet naar huis!

De kinderen willen niet naar huis!

Geplaatst door Leo Hoogma uit Beerta
Als we familie of vrienden op bezoek hebben met kinderen, dan gaan we altijd naar de speeltuin. Er is zo veel te zien en te doen dat de kinderen niet ... Lees meer »»

't Speulparadies wird ermöglicht durch: