Kinderspielplatz 't Speulparadies Beerta Oldambt Groningen
Speeltuin Beerta op Google+ Speeltuin Beerta op Facebook Nederlands - Dutch German - Deutsch
Menu

Menu

Reserveren is niet nodig!

Beste klant, Bij ons is reserveren niet nodig, wij wensen u alvast een hele fijne dagje uit....Lees meer »»

't Speulparadies, der beste Spielplatz im Osten Groningen

Jonge Alpaca in Speeltuin Beerta

Wilt u een leuke en goedkope dag beleven met de kinderen dan is ’t Speulparadies uitstekend geschikt! Terwijl u geniet van een kop koffie/thee met appelgebak op ons gezellig terras, spelen uw kinderen op een geheel omheind speelterrein met o.a. kabelbaan, luchtkussen en avonturenpad. Daarbij hebben wij als enige dierenweide in het noorden naast geitjes, konijnen, kippen, etc. ook Alpaca’s. De speeltuin is het hele jaar geopend bij goed weer, maandag t/m vrijdag 9:30 tot 17:00 uur zaterdag en zondag 13:00 tot 17:00 uur. In onze kantine is een groot assortiment aan snoep, chips, ijs, frisdrank.

Speeltoestel kinderen met een beperking

Speeltoestel kinderen met een beperking

Sinds mei 2014 heeft 't Speulparadies een nieuw speeltoestel geschikt voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Een speelvoorziening met veel uitdagende (en eenvoudige) spelaanleidingen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. We willen dat ook deze groep kinderen kan spelen in een veilige en beschermde omgeving. Bovendien krijgen kinderen met en zonder beperking nu de kans om samen te kunnen spelen. We verwachten dat we jaarlijks rond de 800 kinderen met een beperking mogen verwelkomen.

Gästebuch

Verjaardagsfeestje

Geplaatst door Andrea uit Finsterwolde
Vandaag hebben we weer een verjaardagsfeestje mogen vieren in de speeltuin Beerta. De kinderen hebben zich weer vermaakt. Daarna zijn we bij de MacDonalds geweest. Echt super dat die arrangementen er zijn!... Lees meer »»

Is een leuk gezellig kindenspeelplaats

Geplaatst door Plantinga uit Weener
We zijn in t speulparadies beerta geweest, is voor ons niet te ver weg, en wijnig in de buurt te vinden,toen vonden we via internet dit park, in een woord perfekt voor kids, ze vermaken hun daar op en top, is apsoluut niet duur en voor ouderen kun je... Lees meer »»

Weitere nachrichten lesen? Bitte wählen: Gästebuch

Schreiben Sie eine Nachricht? Gehen Sie auf dieser Seite

't Speulparadies wird ermöglicht durch: